calatorit mai simplu cu smartphone-ul

Sa imi scuzati absenta dar am fost in vacanta pentru 2 saptamani. Cum vacantele la noi sunt din ce in ce mai minimaliste (calatorim cu bagaj de mana de ex.) am descoperit inca o simplificare: nu mai printez check-in-ul si il fac online, de pe telefon, descarc pdf-ul pe telefon si pregatesc codul pentru scanare. La Ryanair angajatii sunt mai obisnuiti decat mine sa imi foloseasca telefonul si dau scroll si dublu click pt focus si stiu sa gaseasca toate 3 codurile 🙂 rapid.  Am folosit la Ryanair si la Blue Air.

3 x 2 hartii mai putin printate. 3 x 2 hartii mai putin duse dupa mine (cu grija) si aruncate.

Voi ati folosit chek-in-ul descarcat pe telefon? la ce companii? ati fost vreudata refuzati?

 

9 thoughts on “calatorit mai simplu cu smartphone-ul”

  1. Eu folosesc aplicatia ryanair. Fac Check in pe mobil din aplicatie si tot in aplicatie imi este salvat automat e-boarding pass-ul.

  2. Cred ca deja sunt cativa ani de cand folosesc doar check in pe mobil. Imi place ca la iphone imi apare boarding pass-ul direct pe ecran (salvez codul respectiv in wallet), fara sa mai fie nevoie sa scotocesc in telefon. Din ce imi aduc aminte acum, l-am folosit la Tarom, Alitalia, Austrian, KLM si Lufthansa.
    Teodora recently posted…Iarna e ca vara în apreschiuriMy Profile

  3. si eu folosesc de cativa ani toate aplicatiile de mobil pentru a scana biletele de avion si autobuz, m-a corupt boyfriend-ul cu toate nebuniile dintr-un iphone, iar acum vad ca am peste 40 de bilete la un loc in aplicatie, deci au mai trait cativa copaci! 😀

    p.s. bine ai revenit! mi-a fost dor sa te citesc!

    1. Daca el te-a corupt, hai corupe si pe altii si zine in afara de cele de avion ce bilete mai scanezi? 🙂 . Eu vreau sa testez si sa mai salvez o creanga de copac, ceva 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge