1 mai cu gratare si iesiri in natura – luati-va gunoiul inapoi

Apai nu sunt singura care nu lucreaza azi asa ca sarbautoresc 1 mai muncitoresc prin treburi casnice: cusut cadouri, facut paine, gradinarit etc. Dar daca voi iesiti in natura/parcuri/munte etc pt picnicuri sau gratare ( la mare nu cred ca e cazul), nu uitati sa luati cativa saci de gunoi in plus sa va strangeti gunoiul. Si de ce nu, sa daruiti un sac de gunoi extra la vecini, poate au nevoie sa isi stranga si ei gunoiul.

 

11 thoughts on “1 mai cu gratare si iesiri in natura – luati-va gunoiul inapoi”

  1. Corect ! Pe plaja n-am fost inca, dar acu’ ma duc sa pun cativa saci de gunoi, sa fie acolo in portbagaj. Intotdeauna adunam si dupa altii.

  2. nu planuisem nimic de 1 mai. Pe ultima suta de metri ne-am decis sa executam un gratar in familie. Al meu zisese sa mergem undeva la pescuit, dar stiam ca de 1 mai o sa fie aglomerat si o sa predomine ascultatorii de muzica la maximum si cei care beau fara masura si incep sa arunce cu ce le vine pe unde le vine.

  3. apropo de gunoaie era pe net o chestie: daca arunci gunoiul pe ferestra sari si tu o data cu el, faceti parte din aceeasi categorie. Cam asa as zice si eu… Peste tot turistii las gunoaie. La noi e zona turistica si nu se tin cei de la primarie cu stransu cat pot arunca ei. Fata mea stie ca orice ambalaj, daca nu exista cos de gunoi prin preajma, ajunge la mine in geanta si debarasam când întâlnim un cos sau… acasa :))
    Cogaton recently posted…Cum ne creștem veniturile?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge