Se cauta voluntari.

Imi pare rau ca nu sunt acolo, e un loc unde sigur m-as simti bine: ideea e pusa pe roate si ofera o masa calda la copiii care au nevoie, ii incurajeaza sa se apropie de scoala (asa slaba cum e scoala, e singurul lucru ce le face aripi) si le ofera dupa teme o masa calda. Dar daca puteti sau stiti pe cineva  interesat, ar fi minunat. Se cauta voluntari sa vina duminica sa ajute cateva ore la pregatit masa calda la copii de la o scoala in Ferentari.
Bani sunt, e nevoie si de oameni.

 

8 thoughts on “Se cauta voluntari.”

 1. Anul trecut s-a facut actiune de voluntariat la scoala unde invata copiii mei. Totul a fost organizat de profesoara de religie impreuna cu directorul adjunct. Sa iti spun ca tot liceul s-a mobilizat? De la clasa 0 la clasa a XII-a! Dar astfel de lucruri nu sunt promovate pe net, ci doar intre parinti si copii. Dupa ce s-au incarcat cate doua masini de la fiecare clasa, cu produse, alimente, haine incaltaminte, s-a mers la o casa de plasament din Ferentari. A fost socant ce au gasit acolo. Fondurile erau aproape 0 pentru ca se contestase licitatia si totul era blocat. Se cantareau feliile de paine ca sa le ajunga pentru o saptamana la toti copiii de acolo. Directoarea era innebunita pentru ca nu stia cum sa procedeze ca sa nu sufere copiii de foame si frig. Nu statul roman ii ajuta, ci firmele. Primeau o data pe an o subventie de la o multinationala americana care le asigura plata facturilor la utilitati pentru 6 luni!
  Cand se pregateau sa plece de acolo, au aparut cei de la primarie alaturi de cativa jurnalisti ca sa filmeze cum au adus EI ajutoare!
  Sa nu iti vina sa ii bati?!?
  Antoaneta recently posted…5 meserii pe care le-am ratatMy Profile

  1. e bun si share-ul. Multumim pentru gandurile bune!
   Iar ei au nevoie pe termen lung, daca alte duminici esti libera, te rog sa ii contactezi si sa vezi cand sunt ‘fara oameni’.

   Ii urmaresc si sustin de peste un an, fac lucruri atat de faine, atat de simple….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge