Mult aud, putini pricep.

De 4 ani (daca nu mai muult) discut cu o cunostintza pe tema de buget si de meniu si ca mi-au simplificat viata. Cu detalii. Cifre. Exemple.
Ea intre timp a facut si un diabet, inca un credit pt o alta masina, are probleme si mai mari decat acum 4 ani. Eu o investitie buna, altele 2 tatonez, nici macar un muc si nicio durere de cap a zilei de maine.

Pentru cine are rabdare, ascultati, va rog, videoul de la Stiinta banilor http://stiintabanilor.ro/webinar-drumul-spre-independenta-financiara-in-5-etape . Explica ce am studiat atatia ani. Si daca il ascultam acum 10 ani…eheee.
Si actionati pas cu pas, incet cu incet, lucrurile se construiesc in ani si nu intr-o noapte.

DACA NU FAC NIMIC, SIGUR NU MI SE INTAMPLA NIMIC MAI BUN.

14 thoughts on “Mult aud, putini pricep.”

  1. Pe partea de meniu sa stii ca mi-e mai greu decat pe partea de economisire sa fac progrese. Merg cu pasi de melc, chit ca melcul nu face pasi, dar ma tarasc spre mai bine. Tu, Elena, Iulia sunteti surse continue de inspiratie.

    1. Cristina, o comunitate te-ar putea ajuta. De ex. sunt intr-un grup pe fb, cu o atmosfera pozitiva si incurajatoare pentru persoane care isi doresc sa slabeasca si apoi sa pastreze un mod de viata sanatos. Nu e vb de nicio dieta,ci pur si simplu de a invata sa te controlezi, sa intelegi mecanismele din spatele problemelor de greutate. Acolo poti gasi informatii despre combinatiile alimentare, despre controlul marimii portiei de mancare si multe altele. Cel mai important pt mine a fost sa vad ca exista atat de multe alte persoane care au aceleasi temeri ca si ale mele si dificultati similare, iar problemele abordate acolo m-au facut sa analizez mai profund propria relatie cu mancarea. Grupul se numeste Jurnal de vrabiuta – dieta celor 1200 de calorii. E unul dintre putinele grupuri prietenoase de pe fb. Si da, sunt membra in destule ca sa pot sa zic asta :))

  2. Mi-am salvat link-ul webinarului sugerat de tine pentru a-l putea urmări diseară. E un subiect de interes pentru mine, încercând adesea să stau departe de datorii și să îmi organizez veniturile astfel încât să nu trăiesc cu grija zilei de mâine, așa cum am văzut multe cazuri de oameni.

  3. Am salvat și am să mă uit la el cât de curând! Mi-am făcut mereu liste, am avut grijă la buget, mama și bunicii m-au învățat că ”nu trebuie să rămâi nicicând fără un ban în casă, dacă ai nevoie de un doctor, de un medicament, dacă Doamne ferește, moare cineva, să nu te trezești în noapte și să n-ai pe ce pune mâna” așa că am avut economii chiar și doar din bursă.
    De primii ani de job am încercat să mă bucur mult, am pus și deoparte, dar am și călătorit un pic mai mult și am tras de buget. Acum, când mă gândesc să-mi organizez nunta și mă uit pe costuri, îmi vine să mă închin și am început să dau din nou tot mai multă atenție optimizării bugetului, nu pentru eveniment în particular, ci pentru viață în general. Mersi de link!
    Miss I. recently posted…Cinci zile la Paris: un rezumat lung și niște pozeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge