Investesc in mine

Am vorbit atata despre economisit si investit, acum e momentul sa adun toate articolele despre investitul in mine: fizic, psihic, intelectual. Sanatatea este un factor care le impacteaza pe toate: costuri mici medicale,  duce la o performanta psihica si fizica dar mai ales la o capacitate intelectuala crescuta, rabdare si efort si catre altele. Aceste articole le-am scris din experienta, mi-a luat multi ani sa inteleg ca vindecarea presupune schimbare atat interna cat si externa si ca mai am un drum lung de parcurs. Presupune curaj sa imi asum faptul ca fac suficient pt mine (vedeti, incerc sa nu mai folosesc expressii ca eu fac bine, perfect, vai dar eu mananc bine etc 😀 ) ci lasa loc sa imi indrept atentia catre pasii si nevoile corpului propriu si nu asupra ce face altul si ce e bine pt altul.
E important sa mancam sanatos si adecvat noua. Daca se poate proaspat cules, dar deseori nu e posibil asa ca e posibil sa ne descurcam si ieftin, bio pe cat posibil, cu eforturi minime. Sunt multumita de mine.

Mancatul e supraapreciat: somnul face diferenta. Mai am de lucru pe alocuri.

Miscarea este gestul zilnic care ne imbunatateste si finantele, si fizicul, psihicul, si intelectul. Fie ca alergam, fie ca gimnastica zilnica, chiar si faptul ca merg pe jos e important. Cateva tehnici de respiratie de respiratie repetate zilnic pot ajuta musculatura.

E ceva mai important decat mancatul si miscarea? Ei bine, incercati sa mancati pe jumatate intr-o zi, incercati sa faceti doar jumatate din miscarea din ziua anterioara, si apoi incercati sa dormiti doar o jumatate din durata obisnuita: la mine carentele de somn imi deterioreaza complet viata.