4 thoughts on “Seabin Project : Cleaning our oceans one marina at a time.”

 1. 2 australieni. Surferi iubitori de mare. Doar ca pretul e nesimitit: 3825 Euro (si o livreaza in noiembrie). Chiar si asa, au deja 8 cereri de cumparare si multe alte donatii.
  Admir ca exista initiative, ca oamenii trec de la idee la actiune.

 2. Cred ca poluarea e scapata de sub control, dar asa sunt eu, pesimista.
  Cat nu scapam de plastice, chimicale si petrol nu o sa se rezolve problema, initiativele astea (desi laudabile) sunt exact ca medicina alopata, se axeaza pe simptome, cauza ramane acolo bine mersi, adica corporatiile care fac bani poluand mediul si nimic si nimeni nu el va sta in cale.

 3. Nu esti pesimista: e o realitate. Deocamdata ma preocupa plasticul, pt ca il vad zilnic. Cantitatea de plastic aruncata pe glob in ultimii zeci de ani e in crestere exponentiala. Acesta solutie expusa e o solutie mica si locala -dar oricum e mai bine ca nimic, e semn ca lumea e preocupata. De mai mare anvergura este incercarea de a colecta insulele de plastic din oceane.
  Pt a imbunatati cantitatea de deseuri din natura sunt 2 abordari:
  – scadem aruncatul (oamenii cumpara mai putin, recicleaza mai mult)
  -strangem ce e aruncam
  Ma bucura ca lumea e din ce in ce mai preocupata, mai constienta: directia e buna: se inventeaza, se incearca, se studiaza etc.

  Mai am un exemplu de 2 tari unde… stransul plasticului functioneaza si se vad mari diferente in cativa ani! Dar asta intr-un articol urmator 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge