Simt vara prin toti porii. Prin mirosul de ciment incins specific orasului. Prin domnitele in sandale si rochii fluturand. Copiii care se joaca cu apa.
Este timpul ala cand intre rufele murdare nu mai e nicio soseta.
Cand in farfurie regasesc multe crescute de mine.
Cand degetele sunt negre de la cele 10kg de cirese dezghiocate.
Ma bucur de ce am, ii multumesc naturii pentru generozitate, pentru culoare si splendoare.
Florile din ultima imagine sunt superbe, mi-ar fi placut sa pui poze mai mari ca sa le pot vedea mai bine. 😀
Mai fac altele, ca am de unde 😉
Splendoare in curte, in gradina si-n bucatarie 🙂 Pofta buna la salata !
Ce faci cu micsunelele alea ???or sunt mandravele ?(asa le zic eu …cred ca-s mandregole ?!?!)
Ca de scos samburi la cirese negre ,(un dor mare de cirese amare) n-am mai facut de pe vremea cand le desghiocam cu frate -meu si deveneam negrii si-n albul ochilor. Sa vezi atunci batalie cu samburi. Mai apoi,nuieluse fermecate pe picioare de la muma noastra apriga la manie…;)
inca sunt neagra pe degete, pe la unghii :)))
chiar ma gandeam deunazi cand o sa pui poze cu minunatiile din gradina de care tot vorbesti 🙂
uit sa pozez :))
o salata de rosii productie proprie, cu niste castraveti care trosnesc a prospetime, presarata cu marar cu iz de marar adevarat (nu tentativele de prin supermarketuri), cu o bucățică de branza alaturi … asta da dezmag la micul dejun. Eu as manca salata de rosii toata vara fara sa ma plictisesc. Singura conditie este sa fie rosii din alea bune, zemoase si bine coapte.
cristina dragomir recently posted…Cum să slăbești și să te menții în formă în cel mai simplu mod
de cativa ani cresc cateva fire de rosii pe balcon, nu multe, dar suficient sa imi aduc aminte de gustul prospetimii…