Saptamana de decluttering

A plecat fiica mea in tabara la munte o sapt. Profit ca am timpi sa fac un pic  de ordine prin anumite locuri ale casel. Cum am timp, promit si sa scriu/fac poze cu ce a plecat din casa.
Mai e cineva cu mine? Incepui deja la carti si in bucatarie 😉

Pentru cine nu stie unde isi pot incepe o noua viata lucrurile inutile din viata lui, este un grup Free Cycle Bucuresti, dar eventual cautati ceva local.

20 thoughts on “Saptamana de decluttering”

   1. kondo style :le mai citesc vreodata? Le mai citeste cineva din casa vreodata? Imi mai aduc bucurie?
    Ai vazut la mine ce raft mic am (bine, intre timp s-au facut 3, stiu ce spui ), ma amuza cateodata comentariile despre casele fara carti care vorbesc despre oamenii din ele… La mine toate is in kindle numai in 5 ani de cand il am am citit vreo 300 si am inca de vreo trei ori pe atat de citit, ma ia cu groaza sa imi imaginez ce faceam cu atatea in format fizic faza misto cu cartile e ca chiar nu iti pare rau cand le dai, se bucura altii de ele
    Diana recently posted…ce carti si reviste am mai cititMy Profile

 1. Inteleg cum te simti. Si praful! Doamne, mult praf mai strang cartile.
  Dar nu pot sa le dau daca nu le-am citit, iar daca le-am citit si mi-au placut iara nu pot sa le dau.

 2. D-apoi aici nu mă bag, e treaba soției, eu dau ajutor, ori mai bine spus, îmi iau partea, când vine vorba de bibliotecă și cămară, acolo-s stăpân.
  În vreo doi ani însă, că asta-i viața, casa va fi mai mult goală, vine timpul facultății, vremea când copiii dau mai rar pe-acasă, să vezi atunci dor de-a face ordine în camera copilului… .
  Spor în cele bune!
  Victor recently posted…DIN AN ÎN ANMy Profile

 3. La cărți nu am făcut niciodată o “curățenie” in adevăratul sens al cuvântului, pentru ca mi-e greu sa ma despart de ele. Ca sa mai fac puțin spațiu, le iau doar pe cele mai vechi și de care m-am atașat mai puțin și le pun in bibilioteca pe care o am din copilărie in casa bunicilor (stau acolo frumos in camera care obișnuia sa fie a mea și când ii vizitez pe bunici mai arunc câte o privire peste ele). In rest ma despăr cu plăcere de lucrurile vechi, mai ales de haine.

   1. De caietele mele din scoala am scapat in cea mai mare parte. Chiar daca uneori imi doream sa le pastrez. Mi-am dat seama ca am tendinta sa ma atasez de asemenea lucruri…

 4. Mult spor sa ai.
  Trebuie sa recunosc ca si eu fac asta des..mai ales in sertarele din bucatarie si in dressing
  Nu sunt genul care tine lucuri.
  Tineam chestii fel de fel pentru hobby(in caz ca imi vin idei) gen cartoane,capace..maruntisuri..dar am intrat si acolo..asa ca..acum sunt toate aerisite..
  Imbratisari!
  ghemulet recently posted…EXTRAGERE CASTIGATOR.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge