La revedere vara 2021, bine ai venit toamna

Si s-a mai gatat un anotimp. Habar nu avui cand,  pentru ca timpul asta zboara ca un natarau, mai ales cand sunt atatea de facut.
Nu am mai trecut pe aici pentru ca am avut o vara incarcata cu de toate: am reusit sa fac miscare zilnic (de la alergat la urcat scari si plimbari dese sau plimbari lungi),  am fost 3 saptamani in vacantza in sudul Frantei (superba tara iar locuitorii ii are si mai si, dar scriu alta data despre),  copila a fost in 2 tabere asa ca impachetat de 2 ori, despachetat si despaduchit toate hainele si uscat si iar impachetat de 2 ori, profitat de zilele singuri acasa si ne-am facut de cap cu cateva plimbari zdravene de 25-30-40 km pe zi, am reinceput sa alerg si ma simt gata sa facem la anul 10 zile 180 km pe Mont Blanc, am mai avut o plimbare mai putin placuta la urgentze cu traumatism cranian dar despre cum copila are in viata ei deja mai multe lovituri la cap decat raceli va scriu alta data.
Sa ma recuperez la ritmul de oraseanca, din ziua cum am venit din vacanta m-am mobilizat cu alte femei strasnice si trimis impreuna peste 200kg de donatii pentru Dragoste Descuta pt a pregati inceputul de an scolar si iarna ce vine, asta inseamna ca in 6 zile am cerut  de la vecine, trecut pe la ele sa ridic sacosele  pentru ca am avut masina, am triat, spalat, impachetat, scris pe pungi varsta si dimensiunile, pus bombonele in pungi (si nu am avut suficiente! au plecat cateva pungi fara niciun dulce si am o gramada de emotii contradictorii pe de o parte ca au fost mai multe decat ma asteptam si pe de alta parte ca nici de data asta nu am organizat cum trebuie), cauta cutii, cantareste cutii, sigileaza cutii, scrie index pe cutii, terminat scotch, panicat, panicat ca nu mai incapeau in masina sa ducem la punctul de intalnire cu dubitza, cerut ajutor, am umplut masina ajutorului, multumit din inima ajutorului etc, primit in continuare sacose (cu surprindere am descoperit ca am unde depozita si in sifonier, si langa, si in lada de la canapea) asa ca vom pregati iar peste o luna.  Profit sa va aduc aminte ca incepe scoala si la voi si la copii mai nevoiasi. Daca aveti ghiozdane inca in stare buna, incaltzaminte de iarna in stare impecabima, va rog sa adaugati 2 caiete si 3 creioane si un biletzel cu mesaj calduros de inceput de an si trimiteti acolo unde face diferentza intre un alt an scolar sau un alt abandon scolar.
Intre timp la spitalul unde fac voluntariat a venit de urgentza o alta familie in nevoie asa ca de lamentari si miorlaieli post concediu nu avui timp. Si imi place asa, sa inceapa toamna cu caldura si oameni faini imprejur.

Sa aveti o toamna faina.

 

TOAMNA, BINE AI VENIT ! 

6 thoughts on “La revedere vara 2021, bine ai venit toamna”

  1. Buna ziua, mai trimiteti vreo ceva in luna octombrie din Bruxelles la Dragoste Desculta? Am si eu doua-trei geci de copil, bune, parca nu ma indur sa le dau direct la Petits Riens…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge